nedeľa 27. marca 2011

Help for Japan! Pomoc pre Japonsko!

Situácia v Japonsku je dosť zlá, každého z nás to zasiahlo. Tsunami, Zemetrasenie a jadrové elektrárne. Japonsko v týchto dňoch prežíva najhoršie obdobie v svojej samostatnosti. Celý svet im drží palce a každá krajina sa snaží pomôcť. Do dobrovoľnej činnosti sa zapojili aj "celebrity" svetového formátu aby pomohli Japonsku.

Každý sa snaží pomôcť ako vie. Walt Disney daroval na obnovu Japonska sumu vo výške 3,500,000 USD. Po 1,000,000 USD darovala Sandra Bullok i Demi Lovato.


 

Katastrofa v Japonsku neobchádza ani Lady Gaga, ktorá vyrobila náramok na pomoc pre obeti v Japonsku s nápisom Pray for Japan (Modlíme sa za Japonsko). Celý výťažok z predaja poputuje pre Japonsko. Za prvých 48 hodín sa predali náramky vo vyše 250 000 USD. Do podpory pre Japonsko sa zapojil aj Charlie Sheen (známy najmä zo seriálu 2 a pol chlapa) ktorý z každého predaného lístku na jeho vystúpenie My Violet Torpedo of Truth venuje 1 USD. Na predstavenie bolo zatiaľ predaných 200,000 lístkov.


Do pomoci pre Japonsko sa zapojila i skupina BEP s ich novým videoklipom, Katy Perry bude predávať počas turné lesky na pery a svietiace tyčinky. A speváčka Yoko Ono pripravuje charitatívny koncert.

Nie však všetky známe osobnosti sa zapojili na pomoc pre Japonsko v tom pozitívnom zmysle. Po internete koluje najmä hláška rapera 50 cent "Japonci môžu poriadne surfovať!"

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára